FAQ

For at få et lån skal du dog som minimum opfylde nedenstående:

  • Er fyldt 18 år
  • Har fast bopæl i Danmark
  • Er ikke registeret i RKI
  • Har en fast indtægt på minimum 150.000 om året.

Selvom du lever op til ovenstående minimumskrav, kan vi dog ikke på forhånd sige, om vi kan tilbyde dig lånet. Du skal søge om et lån og ud fra ansøgningen, bliver der lavet en individuel kreditvurdering.

Hos LendSome kan du låne mellem 10.000 og 30.000 kr.

Du skal altid sikre dig, at alle oplysninger du indtaster er korrekte. Indtaster du forkerte oplysninger bevidst eller ved en fejl, er chancen for at få et lån meget små. Alle oplysninger bliver tjekket grundigt.

Det er helt sikkert at låne penge hos LendSome. Vi sørger altid for at dine oplysninger er krypteret, så de ikke læses af uvedkommende. Det betyder, at alle dine indtastninger og afsendelse af formular i forbindelse med ansøgningen, vil have den højeste sikkerhed som overhovedet muligt.

Vi kan desværre ikke tilbyde dig et lån såfremt du er registeret i RKI.

LendSome udbyder ikke selve lånet, men formidler blot kontakten til LendMe, hvor din ansøgning vil blive færdiggjort. Såfremt du bliver godkendt til et lån, vil det derfor være LendMe, der udbyder finansieringen.

Det er altid gratis at ansøge om et lån og helt uforpligtende. Du bestemmer helt selv, om du vil acceptere eller afvise lånetilbudet fra LendMe.

Når du ansøger om et lån hos LendSome, skal du bruge CPR nummer, kontonummer og dit NemID til at godkende ansøgningen med.

Vi udbetaler penge automatisk alle ugens dage mellem kl. 8 og 19. Når alle dokumenter er modtaget behandles din ansøgning. Hvis du får et lånetilbud og godkender, vil du have pengene på din Nemkonto indenfor 10 minutter.

Hvis du har søgt et lån og ikke fået svar indenfor 15 minutter kan det bla. skyldes at du ikke har oplyst korrekt e-mailadresse. Alternativt er vores besked røget i din spam. du er velkommen til at kontakte LendMe for at høre status på din ansøgning. Du kan skrive på info@lendme.dk eller ringe man-fre: 10-16 på 70 60 62 62.